سفارش تبلیغ
صبا ویژن






شرکت پیمان قله ساز

با استعانت از خداوند عز و جل ، این شرکت مفتخر است ، سیستم منحصر به فرد اجرای سقف یکپارچه تیرچه و دال (Solid Slab) را معرفی نماید.
توفیق آن را داریم که پس از سالها تلاش و تجربه ، دست آورد خود را که تحت شمار 64459 به ثبت اختراع رسانده و موفق به اخذ مالکیت صنعتی شماره ID459 شدهایم را در خدمت صنعت ساختمان به کارگرفته و به عموم سازندگان ارائه نماییم و ایمان داریم که این نوع سقف یکی از بهترین انواع سقفهای مرسوم حال حاضر بوده و روش اجرایی ما نیز اقتصادی ترین می باشد
مرفی شرکت
شرکت ساختمانی پیمان قله ساز در سال 1376 با هدف اجرای پروژه های صنعتی به ویژه سازه های آبی تأسیس و از بدو شروع به کار اجرای سازه های یتنی تصفیه خانه پنج آب تهران را به عهده گرفت. سپس اجرای چندین مخزن آب و تکمیل بعضی از آنها و اجرای لوله گذاری ارتباطی مخازن در سطح شهر تهران را به اتمام رسانیده و اوج تخصص خود را در اجرای دیوار حائل مخزن 9 کردستان به نمایش گداشت و سپس با تجاربی که در زمینه اجرای سازه های بتن آرمه داشته است و با علم به ضعف های اساسی سقف های مرسوم که در ایران اجرا می شود یکی از بهترین نوع آن را انتخاب نموده و در جهت آسان سازی اجرای آن اقدام به طراحی سیستم جدید قالب بندی سقف جهت دسترسی به سقف تمام بتنی تیرودال نمود، که به لحاظ هزینه دسترسی به آن در ایران مقرون به صرفه نبوده و عمومیت اجرا پیدا نکرده بود و در این راستا بیش از صد هزار متر مربع از این نوع سقف را به کمک نمایندگیهای خود در نقاط مختلف ایران اجرایی نموده و در جهت توسعه این نوع سقف به فعالان بخش ساختمان در سراسر ایران اعطای نمایندگی نماید و این شاهکاری است در اجرای سقف با کاربری های متنوع.
 لازم به ذکر است این نوع سقفها با روش های گوناگون و گران در جای جای ایران اجرا شده است مانند سقف های با قالب وافل و قالب های لاستیکی بادی در پروژه های مختلف که مشهورترین آنها سقف ترمینال جنوب شهر تهران و ساختمانهای تعاونی مسکن ارتش در جنوب اتوبان همت غربی به روش چوبی فلزی.
مقدمه
پس از اختراع بتن و تلفیق آن با فولاد و در نتیجه دستیابی به فن آوری سازه های بتن آرمه طراحی اشکال مختلف ابنیه بتنی به ویژه سقف های متنوع مرسوم گردید.
از آن جمله سقف های دال با پشتبند (تیرودال) که با روش های گوناگون قابل اجرا می باشد. تیرچه بلوک و کرومیت از آن جمله است. (عضو کششی در تیرچه و کرومیت به صورت خرپای پیش ساخته تهیه و در محل مورد نظر تعبیه می شود.) این نوع سقف ها به دلایل فنی دارای ایرادات غیر قابل رفع می باشد.
معرفی سقف تیرودال
برای صرفه جویی در مصرف بتن و فولاد و سبک کردن وزن سقف با حفظ مقاومت ، قسمتی از مقطع سقف که در منطقه کششی قرار می گیرد حذف و فقط آن مقدار از سطح مقطع بتن که برای جا گذاری آرماتورهای کششی و عرضی لازم است ، باقی می ماند.
این کار به ویژه برای کاهش وزن مرده سقف و ساختمان دارای اهمیت خاصی است. فاصله محل های باقیمانده طوری طراحی می شود که مناطق فشاری و کششی مقطع بتنی سقف به طور یکپارچه عمل کند و سقف حالت اولیه خود را از دست ندهد. این روش منجر به طراحی دال های مجوف ، دال با پشتبند (تیرودال) لانه زنبوری و مانند آنها گردیده است مصرف بتن در این نوع سقف ها به حدود 3/1 مقدار اولیه و وزن سقف نیز تقریباً به همین میزان کاهش می یابد از طرف دیگر به علت سبکتر شدن وزن سقف ها در مصرف میلگرد و هزینه ی اجرای بقیه ی قسمت های باربر ساختمان صرفه جویی قابل ملاحظه ای می شود. (نشریه 82)
مزیت های سقف بتنی تیرودال
1-     سرعت بالای نصب و اجرا به دلیل اجرای متوالی سقف ها و ماندگار نبودن قالبها
2-     امکان اجرای همزمان کلیه سقف ها (هماهنگ با پیشروی عملیات نصب اسکلت) با استفاده از جک کشویی
3-     امکان اجرا هم در اسکلت فلزی و هم در اسکلت بتنی ، نبود محدودیتهای سازه ای
4-     عملکرد سازه ای مطمئن اعم از عمل دیافراگمی مطلوب ، صلبیت ، یکپارچگی و هماهنگی اعضای سازه ای
5-     کاهش فولاد مصرفی در اثر کاهش بار مرده سقف
6-     کاهش ضخامت سقف و در نهایت کاهش وزن سقف و ساختمان
7-     مطابقت محاسبات با اجرا به دلیل حذف جوشکاری
8-     مقاومت بالای سقف به دلیل بتن مسلح بودن تیرک ها
9-     کاهش آسیب پذیری در برابر آتش سوزی و خوردگی میلگرد کاهش حمل و نقل مصالح و دپوی مصالح
10-کاهش وابستگی به مصالح متنوع
11-حذف مشکلات اجرایی
12-افزایش سرعت در عملیات قالب برداری
13-حفظ شیرابه ی بتن به دلیل قالب بندی ویژه
14-مطابق با محیط زیست (قابلیت بازیافت مصالح)
15-امکان اجرای دهانه های بلند و حذف ستون های اضافی
16-امکان اجرای دقیق کلاف عرضی برای جلوگیری از کاهش تیر در دهانه های بلند
17-کاهش حمل و نقل مصالح و دپوی مصالح
18-دقت بالا در اجرا و کنترل سقف بعد از قالب برداری
19-امکان اجرا با داربست همه کاره انحصاری
روش اجرا
1-     ایجاد بستر تیر ریزی به وسیله قوطی فلزی و یا استفاده از جک کشویی
2-     قالب ریزی با تعبیه کلاف عرضی
3-     آرماتوربندی و بتن ریزی
4-     قالب برداری

نوشته شده در چهارشنبه 90/4/15ساعت 4:22 عصر توسط ,وحید ضاربی مقدم نظرات ( ) |








برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید


دریافت کد گالری عکس در وب

Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت

تماس با ما